miercuri, 24 februarie 2016

Declarații de dragoste ...

De Dragobete câțiva dintre elevii mei au acceptat provocarea de aici
(VOTEAZĂ-ȚI FAVORITUL PE FACEBOOK https://www.facebook.com/media/set/?set=a.736277323140803.1073741838.181670811934793&type=3 )
și rezultatul îl puteți vedea mai jos:

GĂBIȚA I. - PENTRU ANDRUȘCA: Andrușca este o fata foarte de treaba, o consider prietena mea cea mai bună, mă ajută mereu și este foarte frumoasă!

ANDREI O. - PENTRU ANDREEA O, SORA MEA: Te iubesc, pentru că mă ajuți la teme, îmi dai haine dimineața, că mă cert cu tine, că-mi dai papucii.

ANDREI O. - PENTRU MARIUS C.: Îmi ești drag, pentru că ne jucăm toată ziua și că ne certăm, că-mi dai mingea când ne jucăm în livadă! 

VASILICĂ E. - PENTRU MAMA: Te iubesc, pentru că ai grijă de mine, că mă iubești și tu pe mine, că mă ajuți când sunt la greu și pentru că mă cerți!

VASILICĂ E. - PENTRU SORINA, SORA MEA: Te iubesc, pentru că mă cerți, pentru că mă iubești și tu, chiar dacă nu-mi spui, pentru că mă ajuți la teme!

SORINA E. - PENTRU MAMA: Te iubesc! Ești cea mai importantă persoană din viața mea și mă bucur că te-am lângă mine!

SORINA E. - PENTRU ANDREUCA: Te iubesc foarte mult! Ești foarte drăguță și foarte simpatică! Te consider cea mai frumoasă fetiță din lume!

EMI T. - PENTRU COSTEL T.: Ești cel mai bun prieten al meu! Mi-ai fost alături mereu când am avut nevoie de tine și te simpatizez!

FELICIA C. - PENTRU SORA MEA: Draga mea soră, m-ai supravegheat de când eram mică, m-ai protejat de toate problemele şi nu m-ai lăsat singură. Ţi-aş vorbi despre toate aceste sentimente, dar nu le pot scrie, pentru că sunt enorme.

ANDREUȚA Ț. - PENTRU MAMA: Mulțumesc, mămica mea, că ai grijă de mine, că mi-ai dat viață! Te iubesc mult! Chiar dacă uneori mă cerți, eu tot te iubesc! Tu îmi oferi iubire și tot ce am nevoie! Te iubesc!

BIANCA A. - PENTRU MAMA: Mulțumesc, mami, pentru că ai grijă de mine și că mă iubești! Îți mulțumesc că uneori mă cerți pentru greșelile pe care le fac! Îți mulțumesc că mi-ai dat viață și că ai încredere în mine! Mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase pe care mi le zici și pe care mi le oferi!

BIANCA A. - PENTRU CUMNATA MEA: Te iubesc, pentru că ești o fată drăguță, de treabă și iubitoare! Ești o fată superbă! Te admir pentru ceea ce faci și de aceea te iubesc! Îți mulțumesc că ești cumnata mea!

ANDREEA R. - PENTRU SORA MEA: Draga mea surioară, te iubesc foarte mult, îmi amintesc zilele pe care le-am petrecut și aș vrea să retrăiesc acele amintiri, aș vrea să ne reîntâlnim.

CĂTĂLIN S. - PENTRU VĂRUL MEU MITITELU: Eu te iubesc, pentru că ne înțelegem bine. Ne ajutăm amândoi la orice treabă, ne jucăm împreună și de asta îl iubesc.

O FOSTĂ ELEVĂ -  În fiecare an pe 24 februarie este sărbătorit Dragobetele, zi dedicată iubirii. Sărbătoarea de Dragobete este considerată echivalentul Sărbătorii Valentine's Day, o altă sărbătoare a iubirii. Dragobetele îi împinge pe mulți dintre noi pentru a-și arăta iubirea pentru persoanele dragi. Oricare dintre noi  poartă în minte, în gând, în suflet, în inimă măcar o ființă care îl înveselește doar gândindu-se la ea. Nu mă pot sătura de dragostea părinților mei. Ei sunt cei care m-au crescut și m-au învățat tot ce-i bine. Le mulțumesc că există în viața mea și că îmi sunt alături mereu.

PAUL S. - PENTRU MAMA: Draga mea mămică, te iubesc, că mă iubești!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu