joi, 26 ianuarie 2012

Un nou joc... literar

    Ieri am descoperit o nouă poveste: Jocul de noapte de Robert Șerban. Cu această ocazie am putut discuta despre cum literatura poate deveni un joc, iar jocul însuși poate deveni literatură. Personajul de 29 de ani jucător de Formula1 sau Delta Force și copilul care juca șotron cu fetele ne-au demonstrat faptul că atât literaura, cât și jocul nu au vârstă, făcând parte din noi, ca ființe umane. Cerchiștii au fost foarte activi și de această dată, dând dovadă de creativitate.      
     Din cauza vremii, Tigrișor nu a putut urca dealul și a trimis un reprezentat canin plin de biluțe să-i țină locul. Acest mic reprezentant, care poate și să zboare, ne-a fost de mare ajutor atunci când am organizat un concurs pe baza textului tocmai citit și le-a adus mare noroc Alinei, Loredanei și Elizei, primele clasate în acest caz.
    La final, elevii au fost rugați să aprecieze activitatea colegilor lor, iar clasamentul a fost același ca și la concurs. În plus, nominalizații pentru „Cel mai comic cerchist al zilei” au fost Loredana, Alina, Gaby și Mihai. După cum era și firesc, singurul nostru cavaler a câștigat simpatia domnițelor prin glumițe inteligente.
   


   Verificați și pagina-catalog pentru a vedea câte mutrițe au mai strâns cerchiștii noștrii.